Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu. Więcej informacji o plikach cookies.

Zgadzam się

r e k l a m a

Partner serwisu

Mielone nie tylko na klopsiki

Popularne w polskich domach mielone ma swoich fanów. Nie jest to znowuaż tak pospolite danie. Mamy pomysł na to, jak ciekawie wykorzystaćtę subtelniejszą postać wieprzowego lub wołowego mięsa. Gołąbki? Owszem,ale wrzuć je też do sosu, a nawet zupy! Zupa z mięsem mielonym, Kokardki w sosie, Kotlety z ziemniakami, Gołąbki z mięsem mielonym i kaszą jaglaną.

Chcesz przeczytać cały artykuł?

(Zapłać przelewem online: 3,69 z VAT)

Kup teraz

Nasi prenumeratorzy mogą czytać archiwum za darmo! Może lepiej kup prenumeratę?

Masz już prenumeratę? Zaloguj się

Zamów prenumeratę

Partner serwisu

r e k l a m a