Jak „gotowali lokalnie” w Szczecinku

Tegoroczna edycja projektu „Gotuj Lokalnie” realizo- wanego przez Europejski Fundusz Rozwoju Wsi Pol- skiej wkroczyła w kolejny etap. Nauczyciele wyszkolili się w październiku. Teraz w szkołach trwają warsztaty, podczas których uczniowie przygotowują potrawy na konkurs. Przyglądaliśmy się gotowaniu uczniów Techni- kum Żywienia i Usług Gastronomicznych oraz Zasadni- czej Szkoły Zawodowej w zawodzie kucharz w Zespole Szkół Nr 2 im. Ks. Warcisława IV w Szczecinku.

Chcesz przeczytać cały artykuł?

(Zapłać przelewem online: 3,69 z VAT) lub za pomocą SMS: 3,69 z VAT)

Kup teraz

Nasi prenumeratorzy mogą czytać archiwum za darmo! Może lepiej kup prenumeratę?

Masz już prenumeratę? Zaloguj się

Zamów prenumeratę

Partner serwisu