Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu. Więcej informacji o plikach cookies.

Zgadzam się

r e k l a m a

Partner serwisu

Jak „gotowali lokalnie” w Szczecinku

Tegoroczna edycja projektu „Gotuj Lokalnie” realizo- wanego przez Europejski Fundusz Rozwoju Wsi Pol- skiej wkroczyła w kolejny etap. Nauczyciele wyszkolili się w październiku. Teraz w szkołach trwają warsztaty, podczas których uczniowie przygotowują potrawy na konkurs. Przyglądaliśmy się gotowaniu uczniów Techni- kum Żywienia i Usług Gastronomicznych oraz Zasadni- czej Szkoły Zawodowej w zawodzie kucharz w Zespole Szkół Nr 2 im. Ks. Warcisława IV w Szczecinku.

Chcesz przeczytać cały artykuł?

(Zapłać przelewem online: 3,69 z VAT) lub za pomocą SMS: 3,69 z VAT)

Kup teraz

Nasi prenumeratorzy mogą czytać archiwum za darmo! Może lepiej kup prenumeratę?

Masz już prenumeratę? Zaloguj się

Zamów prenumeratę

Partner serwisu

r e k l a m a