r e k l a m a

Partner serwisu

Mam słabość do polskiej kuchni świątecznej

Co ląduje na wigilijnym stole jednego z topowych polskich kucharzy? Ile w naszej polskiej wieczerzy jest polskiej tradycji, a ile wpływów innych kultur? O co warto wzbogacić świąteczne menu i jakich błędów należy się wystrzegać w kuchni? O to wszystko Karolina Kasperek zapytała Marcina Budynka – kreatora smaku, wieloletniego szefa kuchni w znanych hotelach, gospodarza kuchni w programach „Kawa czy herbata” i „Pytanie na śniadanie”, założyciela i właściciela Akademii Kulinarnej.

Chcesz przeczytać cały artykuł?

(Zapłać przelewem online: 3,69 z VAT) lub za pomocą SMS: 3,69 z VAT)

Kup teraz

Nasi prenumeratorzy mogą czytać archiwum za darmo! Może lepiej kup prenumeratę?

Masz już prenumeratę? Zaloguj się

Zamów prenumeratę

Partner serwisu

r e k l a m a