Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu. Więcej informacji o plikach cookies.

Zgadzam się

r e k l a m a

Partner serwisu

Przy smażonym serze o zdrowych dietach

Wieś i Rodzina Zdrowie
Data publikacji 30.03.2019r.

Lokalny produkt może być nie tylko inspiracją kulinarną, ale i pretekstem do naukowych dyskusji o tym, co nam w diecie służy. Taką wiedzę zaserwowano nam podczas konferencji w poznańskim centrum biznesowym Concordia Design. Spotkanie zorganizowała Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska z Czarnkowa.

Od jakiegoś czasu zapraszana jestem na konferencje dotyczące produktów, które dla nas, dietetyków, były jeszcze kilka lat temu „dystansujące”. Tematem tej konferencji są bardzo wdzięczne produkty, za którymi codziennie w mojej pracy jako dietetyk stoję murem – powiedziała, rozpoczynając spotkanie prowadząca je Agnieszka Piskała, certyfikowany diet coach i właścicielka Instytutu Nutrition Lab w Warszawie.

Ser z czystą etykietą

Bohaterami spotkania były dwa produkty OSM Czarnków: ser smażony i masło extra. Nikt nie może wiedzieć o nich więcej niż Zofia Just, prezes OSM Czarnków.

Chcesz przeczytać cały artykuł?

Zakup dostęp do tego artykułu
3,69zł
/za artykuł 

Jeśli masz zakupioną prenumeratę dostęp do artykułu jest dostępny w ramach zakupionej prenumeraty. zaloguj się aby uzyskać dostep.

r e k l a m a

Partner serwisu

r e k l a m a