StoryEditorWiadomości rolnicze

W kurpiowskim garncu

07.11.2016., 15:11h
Jedna z ostatnich niedziel października upłynęła w świetlicy wiejskiej w Piaseczni (gmina Kadzidło) pod znakiem wybornych smaków i aromatów tradycyjnej kuchni kurpiowskiej. Było smacznie, gwarno i kolorowo. Stoły uginały się pod ciężarem przysmaków przygotowanych przez dwadzieścia cztery Koła Gospodyń Wiejskich.

Cały artykuł przeczytacie Państwo w  numerze 46/2016 "Tygodnika Poradnika Rolniczego". Jeżeli jeszcze nie masz prenumeraty "Tygodnika Poradnika Rolniczego", możesz ją zamówić korzystając z zakładki Prenumerata, zadzwonić pod numer (61) 886 06 30 lub skorzystać z e-wydania.

Warsaw
wi_00
mon
wi_00
tue
wi_00
wed
wi_00
thu
wi_00
fri
wi_00
20. kwiecień 2024 13:48