StoryEditorWiadomości rolnicze

Śledzie w pierzynce

01.03.2022., 16:03h

Składniki: 6 śledzi, kilka liści sałaty, 2 ugotowane jajka, 2 ugotowane ziemniaki, 2 marchewki, 2 cebule, majonez.

Wykonanie: Śledzie wymoczyć i pokroić na małe kawałki. Na półmisku ułożyć liście sałaty. Na sałacie ułożyć starte na tarce ziemniaki, a następnie kawałki śledzi i cebulę posiekaną w kostkę. Wszystko to delikatnie posmarować majonezem, posypać startą na małych oczkach marchewką, a na końcu posiekanymi jajkami.

Pozostało 10% tekstu
Dostęp do tego artykułu mają tylko Prenumeratorzy Tygodnika Poradnika Rolniczego.
Żeby przeczytać ten i inne artykuły Premium wykup dostęp.
Masz już prenumeratę? Zaloguj się
Warsaw
wi_00
mon
wi_00
tue
wi_00
wed
wi_00
thu
wi_00
fri
wi_00
19. kwiecień 2024 23:08