r e k l a m a

Partner serwisu

Jest karnawał – jedz, baw się, pij z umiarem

Czas zabaw, przyjęć, świętowania – rozpoczęty. Możemy sobie trochę pofolgować. Ale niech to nie oznacza jedzenia ponad miarę, lecz raczej rozpasanie nieco kulinarnej wyobraźni. Nieczęsto przecież jecie mięso w cynamonie czy beziki z ziemniaków. Koniecznie podajcie je gościom. Tradycji musi stać się zadość i faworki też muszą znaleźć się na karnawałowym stole. A likierem toffi wypijcie mały toast za zdrowie naszego Tygodnika, was samych i wszystkich Czytelniczek i Czytelników. Do Siego Roku!

Chcesz przeczytać cały artykuł?

(Zapłać przelewem online: 3,69 z VAT) lub za pomocą SMS: 3,69 z VAT)

Kup teraz

Nasi prenumeratorzy mogą czytać archiwum za darmo! Może lepiej kup prenumeratę?

Masz już prenumeratę? Zaloguj się

Zamów prenumeratę

Partner serwisu

r e k l a m a