StoryEditorWiadomości rolnicze

Piekarnik, patelnia, dużo serca – tak się rodzi talent

02.02.2016., 12:02h
  Z Tomaszem Jakubiakiem, szefem kuchni znanym z popularnego programu telewizyjnego „Jakubiak lokalnie”, rozmawiamy o gotowaniu i zamiłowaniu do rodzimej kuchni. Kulinarną wiedzą podzielił się podczas pokazu zorganizowanego w ramach zakończonych właśnie w Poznaniu targów Polagra-Premiery.

W swoim programie „Jakubiak lokalnie” odkrywa pan miejsca, które słyną z lokalnych produktów. Nie boi się pan, że zabraknie panu tematów? 

 

– A uważa pani, że możliwe jest odkrycie wszystkiego w tak ogromnym kraju jak Polska? Po tych wszystkich latach jestem pewien, że nie odkryłem nawet połowy, ale i tak jestem bardzo dumny, że pomogłem w promocji lokalnych produktów. A ciągle powstają nowe. 

Cały artykuł przeczytacie Państwo w numerze 6/2016 "Tygodnika Poradnika Rolniczego".

Jeżeli jeszcze nie masz prenumeraty "Tygodnika Poradnika Rolniczego", możesz ją zamówić korzystając z zakładki Prenumerata, zadzwonić pod numer (61) 886 06 30 lub skorzystać z e-wydania.

Warsaw
wi_00
mon
wi_00
tue
wi_00
wed
wi_00
thu
wi_00
fri
wi_00
19. maj 2024 10:39