StoryEditorWiadomości rolnicze

Szaszłyki owocowe z łososiem

27.04.2015., 15:04h
Składniki: 2 gruszki, 2 pomarańcze, 2 jabłka, 1 duży filet z łososia, sól ziołowa, cynamon.

Wykonanie: Filet z łososia delikatnie pozbawiamy skóry. Ewentualne ości delikatnie usuwamy. Oczyszczonego łososia kroimy w kostkę i posypujemy solą ziołową i delikatnie mieszamy. Gruszki i jabłka kroimy w większą kostkę i posypujemy cynamonem. Pomarańcze obieramy ze skórki i kroimy na mniejsze kawałki. Na patyczki nadziewamy, według uznania, kawałki gruszki, jabłka, łososia i pomarańczy. Grillujemy, aż ryba będzie upieczona.

Warsaw
wi_00
mon
wi_00
tue
wi_00
wed
wi_00
thu
wi_00
fri
wi_00
12. grudzień 2024 23:52