Prosto z gospodarstwa Rolnicy z Mazur zaczynali od 2 jałówek. Dziś ich wołowina bez pośrednika to hit
Reportaż z gospodarstwa 400 krów mamek i brak strat cieląt. Jak rolnicy spod Ostródy osiągnęli taki wynik? [WIDEO]
Reportaż z gospodarstwa Prawie 12000 kg mleka od jednej krowy. Rolnik spod Ostródy zdradza przepis na sukces
Reportaż z gospodarstwa Rolnicy z Lubomina przeszli na herefordy i sprzedają własną wołowinę. Jak to robią?
Pryszczyca Pryszczyca: które zwierzęta można uchronić przed wybiciem? Ile się czeka na wynik badania?
Choroby bydła mięsnego Rolnik tracił 50 cieląt rocznie, był też problem z zacieleniem. Weterynarz znalazł sposób
Reportaż z gospodarstwa Rolnicy spod Olsztyna łączą ekologię z produkcją odsadków. Jak się to opłaca?
Choroba niebieskiego języka Choroba niebieskiego języka: KE zatwierdziła szczepionki, ale jest problem
XI Międzynarodowe Forum Wołowiny Młodzi rolnicy z Mazowsza w rozkroku. "UE zabiera nam dopłaty i rozdaje agroholdingom"
Reportaż z gospodarstwa Rolnik spod Kłodzka produkuje duże ilości mleka i jakościową wołowinę. Jak to robi?
Reportaż z gospodarstwa Rolnicy spod Inowrocławia od 30 lat hodują charolaise. Bydło z ich stada jest w całej Polsce